Camping

Kamperen aan de Friese kust; ‘Bij de stad en aan het wad’
Als u van de afsluitdijk links aanhoudt (n31) rijdt u richting Harlingen. Net voor deze gezellige havenstad ligt Camping De Zeehoeve. De camping ligt aan de eeuwenoude zeedijk, slechts 50 meter van zee. U kunt bij ons terecht met uw eigen camper, caravan of tent. Ook beschikt de camping over meerdere lodges, trekkershutten en stacaravans! Liever niet kamperen? Logeer dan in onze gezellige bed en breakfast!

Kom snel langs voor een heerlijke vakantie met zon, zee, strand en de gezellige stad Harlingen binnen handbereik. Eén of enkele nachten kamperen is natuurlijk mogelijk, maar eigenlijk te kort om optimaal van de vele mogelijkheden te genieten die de camping en Harlingen bieden!

Kampeerplaatsen
De ruime beschutte kampeerplaatsen (minimaal 100m2 per plek) op onze camping bieden ruimte aan een tent, caravan of camper en een bijzettent, inclusief elektra (16 ampère).

Verwarmd sanitair
Op het kampeerterrein zijn drie toiletgebouwen aanwezig waarvan één verwarmd. Deze worden het hele jaar door goed onderhouden en dagelijks schoongemaakt.

Haven en Trailerhelling
U kunt uw eigen boot meenemen op vakantie! De camping is verbonden met open vaarwater (hier wordt in de winter de Elfstedentocht van Friesland gereden). U kunt van de camping naar en door Harlingen varen of de omliggende dorpen bezoeken. Er zijn heel wat mooie vaarroutes door Friesland uit te stippelen. Ook kunt u, als uw boot hier geschikt voor is via de Bolswardervaart de Waddenzee bereiken. Wilt u uw boot gebruiken om te vissen dan kunt u op deze manier vele goede visstekken bereiken.

Spelen
Kinderen kunnen op de camping naar hartenlust spelen. Er zijn 3 speeltuinen met verschillende speeltoestellen met glijbanen, schommels, springkussen en toestellen om te klimmen en te klauteren. In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam allerlei leuke activiteiten op de camping.

Internet
Op de camping kan gebruik worden gemaakt van draadloos internet, wifi. U kunt bij de receptie een inlogcode verkrijgen tegen betaling.