Camperplaatsen

Met de camper naar Harlingen in Friesland
Voor de camperliefhebbers die Harlingen willen bezoeken is Camping De Zeehoeve een goede uitvalbasis. Zo loopt of fietst u over de zeedijk naar de havenstad Harlingen en onderweg genieten van de Waddenzee, strand en de Friese zeelucht.

Camperplaats
De camperplaatsen zijn verhard en bieden ruimte aan campers met een lengte van ongeveer 11 meter. De camperplaatsen beschikken over een stroomaansluiting van 16 ampère en er is een gratis Wi-Fi verbinding, hiervoor gebruikt u de code “zeehoeve”. Heeft u liever sneller internet? De inlogcode voor snel internet kunt u verkrijgen bij de receptie voor €2,50 per dag. Voor het tanken van water en deponeren van afvalwater is er camperservice aanwezig. Komt u met een grote camper 10 plus meter stuur ons dan een mail.

Verwarmd sanitair
Op het kampeerterrein zijn drie toiletgebouwen aanwezig waarvan één verwarmd. Deze worden het hele jaar door goed onderhouden en dagelijks schoongemaakt.

De mogelijkheden met de camper
Er gelden geen vaste aankomstdagen. Het is mogelijk iedere dag van de week aan te reizen. U kunt al vanaf een dag kamperen met een camper op Camping de Zeehoeve.. Het is ook mogelijk om een voor –na seizoen te reserveren of een van de arrangementen.

Check In Zuil
U kunt als u niet gereserveerd heeft zelf inchecken via de Check In Zuil welke bij de receptie staat. Dit is mogelijk tussen 07:00 uur tot 23:00 uur.

Extra plaatsen
Mocht u deze plaatsen niet meer kunnen reserveren, is het ook mogelijk om een plaats op het grote kampeerveld te reserveren. Klik Hier voor grote kampeerveld

Wellicht dat dit ook nog iets voor u is: