Veelgestelde vragen

Hoe laat kunnen we inchecken?

Kampeerplaats: Vanaf 12:00 uur
Accommodaties: Vanaf 15:00 uur
Inchecken is mogelijk tot 21:00 uur

Hoe laat moeten we uitchecken?

Kampeerplaats: de vertrektijd is tot 12:00 uur
Accommodaties: 10:00 uur

Is er wifi? 

Er is wifi op de camping en in het restaurant. Wij beschikken over recreatieve wifi die bij drukte minder goed kan functioneren. Wifi bij Restaurant is gratis u heeft hier geen code voor nodig. 

Sinds 2022 zijn onze wifi masten voorzien van glasvezel aansluiting. Dat betekend dat de wifi op de camping nu goed toegankelijk is. Met de Wifi code “Zeehoeve” kunt u hier gratis gebruik van maken.

Mocht u extra snelle wifi willen hebben? dit kan! voor 2,00 per dag. Bij de receptie kunt u de code ophalen voor de betaalde Wifi.

hoe log ik in?
u gaat naar instellingen en klikt de wifi verbinding “Zeehoeve gratis” aan.
daarna wacht u enkele seconden en wordt u doorgelinkt naar de inlog pagina.
Gebeurd dit niet ga dan zelf via uw internet browser naar aplogin.com nu komt u ook op de inlog pagina.
Op de inlogpagina ziet u een balk waar u een code moet invullen, hier vult u de code “zeehoeve” in.
druk op Connect&Agree en wacht enkele seconden, nu wordt u doorverwezen naar de startpagina van zeehoeve, druk hier rechtsboven op gereed. Nu is uw WiFi klaar voor gebruik.

Mocht het u niet lukken om met de WiFi te verbinden? Op de receptie helpen wij u graag!

Aanmelden buiten receptie tijden (Inchecken via de zuil)

Sinds 2022 is het mogelijk buiten receptie tijden aan te melden. Let wel op dat het dan tussen 07:00 uur tot max 23:00 uur is.  Voor bij de receptie staat een kiosk waar u zelf kunt inchecken als u nog geen reservering heeft gemaakt voor de camping. U geeft hier uw gegevens en kenteken in. Na betaling kunt u dan ook meteen de camping op. Ook krijgt u hier te zien welke plaats u heeft.

Sleutel afgifte is niet mogelijk. komt u laat aan bij de verhuur laat het ons dan vroegtijdig weten zodat we kunnen afstemmen waar u de sleutel kunt ophalen.

Kan ik een voorkeursboeking maken?

Bij het online boeken krijgt u de mogelijkheid om een voorkeursplaats te reserveren. De kosten hiervoor zijn voor een plaats op de camping € 17,50 en voor de verhuuraccommodaties € 20,00.
Maakt u geen voorkeursboeking dan krijgt u 2 dagen voor aankomst een e-mail met informatie welke plaats u is toegewezen, check daarom u e-mail een dag voor aankomst.

Kan ik de camping op zonder eerst langs de receptie te gaan?

Het is mogelijk om alvast naar uw plaats te gaan zonder eerst langs de receptie te gaan.
Heeft u een voorkeursplaats gereserveerd dan weet u al wat uw plaats is. U kunt dan bij aankomst direct door de slagboom en naar uw plaats toe rijden.
Wel dient u de betaling gedaan te hebben en het kenteken op de juiste manier ingevuld te hebben.
Ook kunt u pas na 12:00 uur op de camping en u kunt dan tot maximaal 23:00 uur aankomen. anders zal de slagboom niet open gaan.

Heeft u geen voorkeursplaats aangegeven dan vindt u het plaatnummer in de e mail met het aanmeld bericht die u 2 dagen voor aankomst ontvangt. Weet u niet welke plaats u heeft gaat u dan eerst langs de receptie. Dit geld ook als u langer wilt verblijven of wijzigingen heeft.

Op de plattegrond vindt u de nummers van de camping.

Kan ik mijn auto opladen op de camping?

Op de camping zijn 8 locaties waar u de auto kunt opladen. Bij het restaurant zijn 4 oplaadpunten deze zijn ook publiekelijk toegankelijk. Achter de slagboom bij de lodges en key west zijn ook nog 2x 2 laadpunten. Deze kunnen alleen gebruikt worden als u ook op de camping staat.
Bij alle laadpalen kunt u uw eigen tankpas gebruik. Mocht die niet werken is er de mogelijkheid om bij de receptie een pas op te halen.

Is barbecueën toegestaan?

Barbecueën met kolen is toegestaan als deze niet direct op het gras staat. Een barbecue met open vuur of kampvuur is niet toegestaan.

Verhuren jullie ook fietsen?

Wij verhuren fietsen op de camping. Een normale fiets kost €10,00 per dag en een elektrische fiets €20,00 per dag. Deze kunt u van te voren alvast online boeken of informeer bij de receptie naar de mogelijkheden.

Mag ik bezoekers ontvangen?

Bezoekers zijn toegestaan. Dag bezoekers kosten 1,00 euro. Mocht uw bezoek blijven overnachten dient u die aan te melden bij de receptie en daar worden kosten voor in rekening gebracht.

Zijn honden toegestaan?

Honden zijn toegestaan op de camping voor €4,00 per dag. Honden dienen aangelijnd te zijn op de camping.

Verhuren jullie ook kano’s?

Ja, wij verhuren op de camping 1 en 2-persoons kano’s. Deze kunt u online of bij de receptie reserveren.

Kunnen we een extra auto meenemen?

U kunt een extra auto aanmelden voor €4,00 per dag. Mocht u willen parkeren, maar bent u geen campinggast kost dit €7,00 per dag exclusief toeristenbelasting

Krijg ik mijn geld terug als ik eerder vertrek?

Bij vroegtijdig vertrek heeft u geen recht op geld terug.

Annuleringsfonds camping  de Zeehoeve

Bij de Het online boeking kunt u het annuleringsfonds aanzetten of ons een mails sturen op de dag dat u de boeking heeft gemaakt. Na deze dag is het niet meer mogelijk om het annuleringsfonds aan te zetten.
De kosten voor het annuleringsfonds zijn €6,00 euro vast en 6.5% van de reservering inclusief de artikelen.

Als u het annuleringsfonds heeft aangezet dan is het mogelijk om tot 24 uur van te voren de boeking te annuleren. U krijgt dan de kosten van de reservering weer terug minus de reserveringskosten en kosten van het annuleringsfonds.

Annuleren maar geen verzekering

Heeft u bij ons geen annuleringsfonds afgesloten dan gelden de Hiswa Recron voorwaarden van de camping.
Hier staat informatie in wat u dan wel of niet terug kan krijgen. Indien u geen recht heeft op teruggaven van de camping kunt u wellicht als u dat heeft terecht bij uw eigen verzekeringsmaatschappij.
Via deze link vind u informatie over de Recronvoorwarden 

Welke tijden functioneert de slagboom?

De slagboom functioneert van 07:00 uur s ’ochtends tot 23:00 uur s ’avonds.
De slagboom is ook voorzien van het p2000 systeem. Dit houd in dat de ambulance 24/7 zelf de slagboom kan bedienen en dus altijd de camping op kan.

Heeft de camping een zwembad?

Nee, de camping heeft geen zwembad. Wel is er op 200 meter van de camping het Harlingen Strand (eb en Vloed strand)

Doen jullie ook aan broodjesservice?

Ja, het is mogelijk om broodjes in de ochtend af te halen. Deze kunnen besteld worden bij de receptie of in het restaurant. De broodjes zijn af te halen in het restaurant.

Is er een wasserette op de camping?

De camping beschikt over zowel een wasmachine als een droger. U kunt uw wasbeurt betalen met contactloos pinnen. Wasserette bevindt zich in het stenen toiletgebouw op de camping (veld 2A)

Is er een campingwinkel?

Nee, er is geen campingwinkel. 
Voor boodschappen zit in een straal van 1km 3 supermarkten. Aldi, Jumbo en Albert Heijn

Honden op de camping

Uw viervoeters zijn van harte welkom op de camping!

Houd hierbij a.u.b. rekening met de volgende regels:

– Uw hond(en) dient aangemeld te worden op de receptie;
– Uw honden zijn van harte welkom te logeren tegen betaling;
– Honden dienen te zijn aangelijnd op de camping;
– Uitlaten van uw hond(en) moet buiten het recreatiegebied (dus buiten de camping);
– ”Uitwerpselen” dienen opgeruimd te worden;
– Uw honden kunnen heerlijk rennen op het strand van Harlingen, direct grenzend aan camping de Zeehoeve! Maar let op: tussen mei en september moeten de honden zijn aangelijnd op het stand.
Tussen september en april mogen ze lekker los rennen op het strand van Harlingen. Meer weten waar uw viervoeter lekker kan ravotten?