Verkoop stacaravans en huur kavels

Caravans / chalets te koop op Camping De Zeehoeve
Bent u op zoek naar een lege plaats waar u een chalet / caravan zelf kunt neerzetten dan is dat mogelijk. Heeft u liever dat er al een caravan / chalet op de plaats staat dan hebben wij ook een aantal mogelijkheden. Hieronder ziet u welke chalets / caravans er te koop zijn.

Kavels te huur
Op de Camping hebben we ook verschillende lege kavels, zowel aan het water als op ander locaties op de camping.
wilt u uw eigen chalet caravan neerzetten op onze camping dan is dat ook mogelijk. Wat alvast belangrijk is om te weten dat we alleen nieuwe chalets/ caravans op de camping toe laten. Heeft u interesse in het huren van een kavel, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Stacaravan chalet te koop Andes Special

Vraagprijs vanaf:  nog niet beschikbaar geschat op 45.500,00
Locatie: Veld 10 -J15
Ligplaats: mogelijk op de camping
geschatte lever datum: juli / augustus 2023

In het nieuwe  seizoen 2023 heeft Camping de Zeehoeve een nieuwe (sta-)caravans te koop. Deze zal in  mei of juni geleverde worden Deze caravan is ruim opgezet, modern en van alle gemakken voorzien.

De caravan beschikt over twee slaapkamers, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen of personen die graag meer ruimte in de caravan willen.
Ook de woonkamer is ruim: er is een grote, comfortabele hoekbank, eethoek en voldoende ruimte voor bijv. een grote televisie.
De keuken is van alle gemakken voorzien; een kookgelegenheid, lang aanrecht en een koelkast. De moderne badkamer beschikt over een ruimte douche, moderne wasbak en een toilet. (zie onderstaande foto’s)

Ook aan energiebesparing is gedacht: alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. De caravan is voorzien van een kachel, een puntdak en een geiser met elektronische ontsteking. Ook heeft de caravan kunststof kozijnen, waardoor deze vrijwel onderhoudsvrij zijn!


Interesse?

Huur Kavels op Camping De Zeehoeve

Op De camping hebben we aantal vrij kavels die u kunt huren. U heeft hier de mogelijkheid om zelf een chalet / stacaravan neer te zetten.

Locatie die vrij zijn:
Voor 2023 zijn er geen vrij kavels beschikbaar om zelf een chalet te plaatsen. Wel kunt u ons mail voor eventueel mogelijkheden.

Wel dient u rekening te houden met een aantal punten.

  • Afmetingen waar u rekening mee moet houden kan verschillen per plaats. gemiddelde is 9.5 meter bij 3.80 meter.
  • Chalet / caravan moet nieuw zijn
  • Er mag een schuurtje bij geplaats worden. afmetingen zijn dan 2 bij 2 meter met een puntdakje
  • Schuttingen en andere bebouwing zijn niet toegestaan.
  • Ligplaats voor de boot mogelijk
  • Stroom op de camping is 16 ampère
  • Plaatsing kosten van de caravan / chalet. Camping zorgt dat het chalet op de juiste plaats komt aangesloten en gesteld wordt.
  • Commerciële verhuur is niet toegestaan.