Verkoop stacaravans en huur kavels

Caravans / chalets te koop op Camping De Zeehoeve
Bent u op zoek naar een lege plaats waar u een chalet / caravan zelf kunt neerzetten dan is dat mogelijk. Heeft u liever dat er al een caravan / chalet op de plaats staat dan hebben wij ook een aantal mogelijkheden. Hieronder ziet u welke chalets / caravans er te koop zijn.

Kavels te huur
Op de Camping hebben we ook verschillende lege kavels, zowel aan het water als op ander locaties op de camping.
wilt u uw eigen chalet caravan neerzetten op onze camping dan is dat ook mogelijk. Wat alvast belangrijk is om te weten dat we alleen nieuwe chalets/ caravans op de camping toe laten. Heeft u interesse in het huren van een kavel, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Stacaravan chalet te koop Andes Special

Vraagprijs vanaf: €49.500,00
Locatie:
Ligplaats: mogelijk op de camping

In het nieuwe  seizoen 2024 heeft Camping de Zeehoeve een nieuwe (sta-)caravans te koop. Deze caravan is ruim opgezet, modern en van alle gemakken voorzien.

De caravan beschikt over twee slaapkamers, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen of personen die graag meer ruimte in de caravan willen.
Ook de woonkamer is ruim: er is een grote, comfortabele hoekbank, eethoek en voldoende ruimte voor bijv. een grote televisie.
De keuken is van alle gemakken voorzien; een kookgelegenheid, lang aanrecht en een koelkast. De moderne badkamer beschikt over een ruimte douche, moderne wasbak en een toilet. (zie onderstaande foto’s)

Ook aan energiebesparing is gedacht: alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. De caravan is voorzien van een kachel, een puntdak en een geiser met elektronische ontsteking. Ook heeft de caravan kunststof kozijnen, waardoor deze vrijwel onderhoudsvrij zijn!


Heeft u interesse of wilt u meer informatie?
U kunt ons bereiken op +31 (0) 517 413465 of mail naar info@zeehoeve.nl

Beschikbare locaties:
Voor 2024 zijn er geen vrije kavels beschikbaar om zelf een chalet te plaatsen. Voor meer informatie of eventuele mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Wel dient u rekening te houden met een aantal punten.

  • Afmetingen waar u rekening mee dient te houden kan verschillen per plaats, gemiddeld is 9.5 meter bij 3.80 meter.
  • Chalet / caravan moet nieuw zijnEr mag een schuurtje bij het chalet geplaatst worden. Afmetingen 2×2 met een puntdakje.
  • Schuttingen en andere bebouwing zijn niet toegestaan.
  • Ligplaats voor de boot mogelijk
  • Stroom op de camping is 16 ampère
  • Plaatsing kosten van de caravan / chalet.
  • Camping zorgt dat het chalet op de juiste plaats wordt gezet, aangesloten en gesteld wordt.
  • Commerciële verhuur is niet toegestaan.