fbpx

Welkom bij Camping de Zeehoeve

Zoek & Boek

Camping & Restaurant

Zoek & Boek

Camping

WiFi

Laadpunt

Vlakbij strand

Vakantie vieren aan de waddenzee in Friesland

Vakantie vieren aan de Friese kust in Friesland bij de mooi stad Harlingen. Van onze waterrijke camping en comfortabele B&B loopt u zo de dijk op. Het uitzicht over de Waddenzee is hier elke keer anders maar altijd overweldigend. Met 500 meter bent u op het strand waar u kunt vliegeren, kitesurfen, powerkiten… maar natuurlijk ook lekker kunt wandelen eventueel met hond, schelpen zoeken en van het werelderfgoed genieten.

Camping De Zeehoeve beschikt
over een restaurant met een zonnig terras.

Het is mogelijk om in de ochtend een fries ontbijt te nuttigen met onder andere sûkerbôle(suikerbrood). Daarnaast beschikt het restaurant over een broodjesservice in de ochtend. Broodjes kunt u bij het restaurant bestellen en de volgende ochtend tussen 08.15 uur en 10.30 uur ophalen.

Neem contact op

Vul onderstaande reactieformulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact op.

Incheck Zuil

Campers, caravans en tenten die bij ons willen overnachten kunnen nu ook altijd de camping op als de receptie is gesloten.

Via de incheck zuil kunt u op locatie zelf een reservering maken voor u verblijf op de Zeehoeve in Harlingen. 
Kies uw locatie, kies uw extra en eventueel uw kortingskaart, vul uw gegevens in en doe de betaling. vervolgens gaat de slagboom voor u open en kunt u genieten van uw vakantie in Friesland.

Mocht u liever alles thuis regelen dan kan dat ook en kunt u zonder dat u langs de receptie hoeft de camping op.

Mocht u liever alles op de receptie willen regelen dan ontvangen wij u daar ook graag. Ook kunnen wij u hier bij andere vragen en informatie te woord staan.

Toekomst!
op het moment zijn we ook bezig dat u een verblijfsaccommodatie kan reserveren via de in check in zuil. Wij hopen dat in 2023 /2024 te kunnen  realiseren

Openingstijden check in Zuil
07:00 tot 23:00 zijn tevens de openingstijden van de slagboom.