Camperpark Harlingen

Camperpark harlingen opent 4 maart 2024 weer.

Wij zijn druk bezig met het nieuwe Camperpark, maar voor nu is Het Camperpark voor 90% af en doen wij ons best om er voor te zorgen dat u van alle voorzieningen gebruik kunt maken tijdens uw verblijf. Voor nu zijn helaas nog niet alle plaatsen van stroom en water voorzien. We hebben op verschillende plaats stroompunten staan waar u stroom kunt aftappen. Water kan je halen bij het verwarmd toiletgebouw, dit is alleen te voet mogelijk.

Ingang.
De ingang van het Camperpark vind u aan de noordkant van de camping. Er is hier geen slagboom en u kunt zo na dat u een reservering heeft gemaakt het Camperpark oprijden.

Reserveren:
Je kunt online een plaat reserveren of bij de incheck zuil die bij de receptie van de camping staat. Omdat de receptie gesloten is vanaf 1 november kunt u alleen met de pinpas of online de betalingen doen. De plaatsen hebben wel een nummer alleen is het op het moment vrij uitkiezen van de plaatsen.

Toiletgebouw
Verwarmd toiletgebouw
Voor douchen heeft u 0,50 cent muntjes nodig houd hier rekening mee omdat de receptie is gesloten. Wasmachine en droger is aanwezig, deze kunt u activeren met uw pas.

Vanaf volgend jaar april zal het gehele park volledig draaien. Ook zal het nieuwe Camperpark dan in de winter 2024/2025 volledig geopend zijn.