Restaurant

Camping De Zeehoeve beschikt over een restaurant met een zonnig terras. Het is mogelijk om in de ochtend een fries ontbijt te nuttigen met onder andere sûkerbôle(suikerbrood). Daarnaast beschikt het restaurant over een broodjesservice in de ochtend. Broodjes kunt u bij het restaurant bestellen en de volgende ochtend tussen 08.15 uur en 10.30 uur ophalen.

In het hoogseizoen kunt u in het restaurant terecht voor een kopje koffie, drankje, lunch of diner. Op de kaart staan verschillende gerechten zowel met vlees, vis en vegetarisch. Kiest u liever voor een hapje bij de tent of caravan diverse snacks en ijsjes zijn mee te nemen naar de camping.

De openingstijden in het voor -en naseizoen kunt u bij aankomst het beste bij de receptie navragen. In het hoogseizoen is het restaurant van 08.00 uur tot 23.00 uur geopend.

Feesten & Partijen

Heeft u iets te vieren dan is het restaurant van camping De Zeehoeve uitermate geschikt voor u familie feest, reunie, verjaardag, jubileum of personeelsfeest. Ook is de ruimte geschikt voor een vergadering of bijeenkomst. Hieronder een overzicht van de standaar arrangementen die uiteraard zijn aan te passen naar uw wensen. Wilt u het restaurant bekijken, uw aanvraag bespreken of zijn er verdere vragen dan kunt u contact opnemen met: restaurant@zeehoeve.nl

Geef een antwoord