Caravans

Kamperen in Friesland

Het kampeerterrein is omgeven door houtsingels welke een beschut karakter geven. Het terrein is gelegen tussen de Waddenzee en de Bolswardervaart, ook wel bekend van de Elfstedentocht. De zeehavenstad Harlingen is op korte afstand van de camping.

Op de kampeerplaats
De plekken zijn ruim opgezet met ongeveer 100m2 per kampeerplaats en zijn voorzien met een stroomaansluiting van 16 ampère. Ook is het mogelijk om op een aantal plaatsen water- en riool aansluiting te verkrijgen. De camping beschikt over gratis Wifi, hiervoor gebruikt u de code “zeehoeve”. Heeft u liever sneller internet? Hiervoor heeft u een inlogcode nodig welke op de receptie is te verkrijgen voor €2,50 per dag.

Verwarmd sanitair
Op het kampeerterrein zijn drie toiletgebouwen aanwezig waarvan één verwarmd. Deze worden het hele jaar door goed onderhouden en dagelijks schoongemaakt.

Verschillenden overnachtingen mogelijk
Het is mogelijk om een nacht, weekend, week of langer te kamperen op camping De Zeehoeve. Wij hanteren een flexibel aankomstbeleid, alle dagen van de week.

Seizoenplaatsen & arrangementen op de camping in Friesland
Camping de zeehoeve heeft verschillen seizoenplaatsen en arrangementen. Het zijn arrangementen voor Hemelvaart en Pinksterweekend, maar ook voor de visserijdagen die jaarlijks in Harlingen plaatsvinden. Voor een seizoenplaats is het mogelijk een voor en –na seizoenplaats te reserveren.