restaurant

Vier uw feest op De Zeehoeve

Zoekt u een gezellige accommodatie voor uw verjaardag, jubileum, receptie, personeelsfeest, reünie of huwelijksfeest? Wij verzorgen uw feest graag tot in de puntjes. Zodat het een feest wordt om nooit te vergeten!

Van kleine tot grote groepen (tot 120 personen). Van een gezellig samenzijn tot een uitgebreid programma met diverse activiteiten als boerengolf, vlotten bouwen en/of casino. Voor groepen vanaf 20 personen behoren ook diverse buffetten tot de mogelijkheden; zoals een koud -warm buffet, lunchbuffet of een barbeque buffet.
Ook de kinderen onder uw gasten vermaken zich bij ons altijd opperbest, omdat zij ook gebruik mogen maken van de speeltoestellen op ons terrein.

Heeft u gasten die van ver komen of wilt u na het feest niet meer te hoeven reizen boek dan tevens een overnachting. Er zijn verschillende mogelijkheden onder andere een verblijf op de camping, in de B&B-kamers, luxe lodges of in de trekkershutten.

Afhankelijk van het aantal gasten en gewenste programma doen wij u graag een voorstel op maat. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Wij laten u graag de locatie zien en spreken de mogelijkheden met u door. Mail naar jkleefstra@zeehoeve.nl voor vrijblijvende informatie.

Geef een reactie