Caravans

Kamperen in Friesland

Het kampeerterrein is omgeven door houtsingels welke een beschut karakter geven. Het terrein is gelegen tussen de Waddenzee en de Bolswardervaart, ook wel bekend van de Elfstedentocht. De zeehavenstad Harlingen is op korte afstand van de camping.

Op de kampeerplaats
De plekken zijn ruim opgezet met ongeveer 100m2 per kampeerplaats en zijn voorzien met een stroomaansluiting van 16 ampère. Ook is het mogelijk om op een aantal plaatsen water- en riool aansluiting te verkrijgen. De camping beschikt over Wifi. Hiervoor heeft u een inlogcode nodig welke op de receptie is te verkrijgen.

Verschillenden overnachtingen mogelijk
Het is mogelijk om een nacht, weekend, week of langer te kamperen op camping De Zeehoeve. Wij hanteren een flexibel aankomstbeleid, alle dagen van de week.

Tijdens Sail Harlingen 2022 gelden minimum aantal nachten van 3. Wilt u minimaal 2 nachten verblijven mag u ook een tent auto plaats reserveren voor deze periode met uw caravan. Het is ook mogelijk om het sail arrangement te reserveren. 13 t/m 18 juli 2022

Seizoenplaatsen & arrangementen op de camping in Friesland
Camping de zeehoeve heeft verschillen seizoenplaatsen en arrangementen. Het zijn arrangementen voor Hemelvaart en Pinksterweekend, maar ook voor de visserijdagen die jaarlijks in Harlingen plaatsvinden. Voor een seizoenplaats is het mogelijk een voor en –naseizoenplaats te reserveren.

Hemelvaart en Pinksteren 2022

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren is het druk op de camping. Het is ook mogelijk een reservering te maken voor de grote velden (sail en veld 0) met de camper of caravan. u kunt dan plaatsen met 4 ampère stroom of zonder stroom reserveren.
via deze link vindt u foto’s en informatie en kunt u ook online een reservering maken