Welkom

Vakantie vieren aan de waddenzee in Friesland
Vakantie vieren aan de Friese kust in Friesland bij de mooi stad Harlingen. Van onze waterrijke camping en comfortabele B&B loopt u zo de dijk op. Het uitzicht over de Waddenzee is hier elke keer anders maar altijd overweldigend. Met 500 meter bent u op het strand waar u kunt vliegeren, kitesurfen, powerkiten… maar natuurlijk ook lekker kunt wandelen eventueel met hond, schelpen zoeken en van het werelderfgoed genieten.

Bij de historische havenstad Harlingen
Heeft u zin om te winkelen, een museum te bezoeken, te flaneren of te ontspannen op een terras? Loop of fiets dan even naar de historische havenstad Harlingen. Hier kunt u trouwens ook heerlijk uit eten in de restaurants die Harlingen rijk is.

Veel te doen in de omgeving
Vanaf de camping (met ligplaatsen voor u eigen boot) kunt u prachtig varen in Harlingen, Waddenzee en door Friesland. Maar bekijk Harlingen zeker eens vanaf het water. Ook voor (zee)vissen, zeehonden spotten en een dagje naar Vlieland of Terschelling bent u bij ons op het juiste adres in Friesland Harlingen.

Graag tot ziens op onze gezellige camping in Harlingen ‘Bij de stad en aan het wad!’

Corona NL/DEUTSCH/ENGLISH
[NL] Beste gasten,
De camping is geopend! Via deze link kunt u informatie terugvinden met betrekking tot het corona virus:Klik hier voor meer informatie

[English] Dear guests,
The campsite is open! Via this link you can find information regarding the corona virus:Click here for more information

[Deutsch] Liebe Gäste,
Der Campingplatz ist geöffnet! Über diesen Link finden Sie Informationen zum Corona-Virus:
Klicken Sie hier für weitere Informationen